VD/CEO

Lisa Lindwall

lisa@hotelwith.se

Operations Manager

Nathalie Axengard 

nathalie@hotelwith.se

NAMN*

DIN E-POSTADRESS*

TELEFONNUMMER

FRÅGA/KOMMENTAR

[recaptcha]

Vi är ett nytänkande ”Lean Luxury” hotell beläget under marknivå med 106 väldesignade rum som är befriande från störande solljus. Vi har lagt mycket tid på design, materialval och teknik för att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt bekvämt boende. Hos oss sover man gott i behagligt tysta rum med härligt sköna sängar och exklusivt sänglinne. Vi har flera smarta tekniska lösningar, bland annat helt digital in- och utcheckning som kan genomföras snabbt och enkelt på egen hand. Våra gäster är uppkopplade på ett av världens (förmodligen) snabbaste hotell-WiFi, dessutom är alla våra rum utrustade med ett modernt och smidigt ljud- och mediasystem. Vi erbjuder ”Lean Luxury” vilket innebär ett smart, bekvämt och modernt boende.

VÅRA RUM

Våra hotellrum är mellan 12 och 25 kvadratmeter stora. Vi har lagt ner mycket tid och tanke på smarta designlösningar och varit noga med materialval för att kunna erbjuda våra gäster ett bekvämt boende. Hos oss sover man gott i härligt sköna sängar bäddade med vårt egna Ecotex-certifierade sänglinne. Tack vare extra tjocka dörrar är rummen behagligt tysta och ett toppmodernt luftsystem ger rummen frisk luft med ställbar temperatur. Våra teknikintresserade gäster kan glädjas åt ett världens (förmodligen) snabbaste hotell-WiFi,
48-tums LED-TV med ca 100 kanaler och ett mediasystem som stödjer streamingtjänster som Netflix och Spotify.

ALLA RUM HAR

  • 48 tum LED-TV
  • Höghastighets Wi-Fi
  • Bra ljud
  • Inget besvärande solljus
  • Tysta rum

AVSTÅND

Hotel With Urban Deli ligger perfekt placerat precis intill Hötorgets tunnelbanestation och endast några kvarter bort från Stockholms Central. När du bor på Hotel With Urban Deli har du stockholms bästa shopping, restauranger och uteliv endast ett stenkast bort.

icon-location-train

Hötorget T-bana

10 M

icon-location-drink

Uteliv

0.5 KM

icon-location-shopping

Shopping

100 M

icon-location-subway

Stockholm C

1.2 KM

DET SENASTE FRÅN @HOTEL_WITH PÅ INSTAGRAM

DET SENASTE FRÅN @HOTEL_WITH PÅ INSTAGRAM

DET SENASTE FRÅN @HOTEL_WITH PÅ INSTAGRAM