VÅRA RUM

Alla rum är utrustade med fina sängar, toppmodernt luftsystem, ett kraftfullt ljud- och mediasystem och snabbt WIFI. Bekvämt, behändigt och modernt.

WITH QUEEN

Våra Queen-rum är med sina 12 kvadratmeter ett under i yteffektivetet. Här finns allt du behöver och kanske lite till. Bland annat en härlig 160-säng bäddad med finaste linne där du sover minst lika gott som en Drottning. Detta rum passar bra för ensamma resenärer och par som gillar att sova nära varandra under samma täcke.

icon-guests Upp till 2 gäster
icon-bed 160 CM / 62 IN

WITH KING 360-gyro-icon

Våra King-rum är för dig som uppskattar ett par extra kvadratmeter att sprida ut dig på (14-16 kvadratmeter). Här sover du gott i 180-säng som är bäddad med dubbla täcken. Rummet passar dig som reser ensam med ändå vill ha lite extra space, kompisar som gärna delar säng, eller par som gillar lite mer yta att sova på.

3person_icon Upp till 2 gäster
icon-bed 180 CM / 70 IN

WITH FAMILY 360-gyro-icon

Våra family-rum passar dig som behöver yta, både vad gäller kvadratmeter (17-20) och sängbredd (två meter). De här rummen är perfekta för barnfamiljer med barn upp till 12 år som kan sova i den utfällbara våningsängen. Några få av rummen finns dessutom med badkar och bäddsoffa, hör efter och se om det finns något ledigt!

3-4person_icon Upp till 3 gäster, (barn upp till 12 år)
icon-bed 200 CM / 78 IN