Urban Deli är den fantastiska korsningen av bar, restaurang, saluhall, café och matbutik. Ursprungligen öppnade Urban Deli på Södermalm i Stockholm 2009. På kort tid blev UD en populär destination känt för både god mat och dryck och för en öppen och vänlig atmosfär med en unik blandning av människor i alla åldrar och typer. Urban Deli Sveavägen öppnade i september 2015 och är den hittills största anläggningen.

På Sveavägen har konceptet utökats med en takpark och bar med enastående utsikt över Stockholm city. Dessutom finns också en matstudio med möjlighet till matlagningskurser, seminarier och möten samt ett fint multirum som går att använda till både gruppträning, rundpingis, konferenser och events.

BUTIK OCH SALUHALL

Välkommen till Sveavägens roligaste matbutik. Botanisera bland goda och spännande läckerheter. och få recepttips och hjälp från trevlig personal. Välj bland ett brett utbud av färdiglagad restaurangmat, chark och sallader. Vet du inte vad du vill äta så vet vi det!

BAR

Stora baren rymmer nära 60 sittande gäster i en härlig och avkopplande miljö. Här finns plats för hela kompisgänget eller varför inte hela tjocka släkten. Ät något lätt eller ta en drink. Vår bar är den perfekta platsen att starta eller avsluta kvällen på.

CAFÉ

Ta en kaffe och något snabbt att äta, välj bland härliga mackor och goda bakverk från vårt eget bageri. Här är den perfekta platsen att bara hänga eller varför inte flytta hit kontoret. Det finns gott om eluttag och supersnabbt wifi.

ROOF TOP BAR

Uppe på plan 9 finns Stockholms första takpark! Njut av stans bästa utsikt, god mat och dryck samt spännande konstutställningar i en helt unik parkmiljö.

RESTAURANG

Här är det öppet sju dagar i veckan och du kan plocka godsaker ur menyn långt in på sena kvällen. Med fokus på råvaror och skön service vid bordet hoppas vi att din matupplevelse här blir lika oförglömlig varje gång.

SALUHALL

I saluhallen får du hjälp av vår trevliga personal som gärna bollar och tipsar om lufttorkat, hängmörat, lagrat eller fiskat.

MATSTUDIO

På Luntmakargatan finns en väl undangömd hemlighet. I matstudion utbildas ena dagen framtidens hemmakockstjärnor och andra dagar fylls den med glada festsällskap